Misyon Vizyon ve İlkelerimiz

Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ

Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, toplum içinde bağımsız yaşamaları ve kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmelerine yönelik temel yaşam becerilerini geliştirmelerini, uygun eğitim programları, sanatsal ve sportif faaliyetler ile özel yöntem, personel ve araç gereç kullanarak; eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını, sağlamak.

VİZYONUMUZ

Özel eğitim ile ilgili yurt içi, yurt dışı yenilik ve gelişmeleri takip eden; üniversiteler, sanayi ve ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde özel eğitim gereksinimi olan bireylere daha donanımlı, daha uygun ortamlarda iş becerisi ve sosyal beceriler kazandırmaya yönelik hizmet veren öncü, yenilikçi, model bir kurum olmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

1. Sürekli gelişim, inovasyon